For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Bedrijfswagen onderhoud

Uw bedrijfswagen verdient het beste

Bedrijfswagen en onderhoud

Uw wagenpark is het visitekaartje van uw bedrijf. De bedrijfswagen wordt als eerste gezien als u bij een klant arriveert. Onderhoud is daarom een belangrijk onderdeel. Niet alleen moeten de auto’s er tiptop uitzien, ook motorisch moet u erop kunnen vertrouwen. Voor het onderhoud van lichte bedrijfswagens bent u bij garage Celam aan het juiste adres.

Zekerheid en garantie

Garage Celam kan u de zekerheid bieden dat uw bedrijfswagen het noodzakelijke onderhoud krijgt, en meer. Onze monteurs hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd. Zij weten als geen ander hoe ze u snel weer op weg kunnen helpen. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, werken wij alleen met producten van uitstekende kwaliteit.
Wij begrijpen dat uw bedrijfswagen onmisbaar voor u is. Om het ongemak zo klein mogelijk te maken, staat er vervangend vervoer voor u klaar. Reserveer dit direct bij het maken van een afspraak, zodat ook uw werk door kan blijven gaan.

Bedrijfswagen en service

Regelmatig onderhoud en goede controle zorgen ervoor dat uw bedrijfswagen betrouwbaar blijft en altijd klaar is voor zijn werk. Als u gebruikmaakt van het onderhoudscontract dat garage Celam u met het Auto Onderhoud Plan kan bieden, bent u nog beter uit.

De voordelen voor u:

  • Grotere betrouwbaarheid van uw bedrijfswagen
  • Minder kans op onverwachte kosten en stilstand
  • Lagere reparatie- en onderhoudskosten
  • U weet direct waar u aan toe bent

Door uw kenteken op de website van Auto Onderhoud Plan in te vullen, kunt u eenvoudig berekenen wat uw maandpremie wordt. Het bedrag dat u maandelijks gaat betalen aan onderhoud, is gebaseerd op uw auto en het aantal kilometers dat u heeft gereden. Zo betaalt u nooit te veel.

Een afspraak maken voor onderhoud aan uw bedrijfswagen, kan eenvoudig via de website met onze online afsprakenplanner. U kunt ons ook bellen.

Top