For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

ruitschade herstel

Heldere blik op de weg

Ruitschade

Het kan elke automobilist overkomen: een steentje dat opspringt van de weg, een grote tak die valt. Vaak kunt u het niet eens voorkomen. Het gevolg is een sterretje in de voorruit.

Ruitschade herstel

Het is belangrijk om zelfs die minieme ster te laten repareren. Blijf daarmee niet te lang doorrijden. Een kleine scheur of barst kan al snel groter worden. Plotselinge grote temperatuurverschillen kunnen de boosdoener zijn van het verder doorscheuren.

Herstel

Ruitschade herstel is belangrijk voor uw veiligheid. Een beschadiging kan hinderlijk in het zicht zitten, wat uw blik op de weg belemmert. Wacht daar niet te lang mee. Garage Celam kan u informeren wat nodig is om de autoruit te herstellen.

Ruitschade en hars

Kleine scheurtjes en sterren die niet groter zijn dan een twee euro munststuk (2,6 cm) kan garage Celam snel en doeltreffend repareren door middel van een hars-injectie methode. Herstel op deze manier is vrijwel onzichtbaar. De garantie hierop is levenslang.

Vervangen van de autoruit

Als een barst groter is dan 2,6 cm of zelfs helemaal is gebarsten, moet de ruit worden vervangen. Door blijven rijden met een kapotte ruit is niet alleen onveilig, het vermindert ook de stevigheid van de carrosserie. Garage Celam kan ervoor zorgen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Kosten bij ruitschade herstel

Vooraf controleert garage Celam bij uw verzekering hoe hoog het eigen risico is, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij laten u voor aanvang van de reparatie weten wat de kosten zijn en wat vergoed wordt door uw verzekering.

Ruitschade en verzekering

Het herstel van ruitschade wordt door de verzekering vergoed als u beperkt casco (WA+) verzekerd bent. Garage Celam handelt alles direct af met uw verzekering. U betaalt aan ons het eigen risico dat in de polisvoorwaarden wordt vermeld. Zelfs als u niet verzekerd bent voor ruitschade, betaalt u bij ons altijd een scherpe prijs.

Top